TV-s szereplés – Mutasd a hangod!

Pozsár Bence Ceremóniamester - Mutasd a hangod! TV2

Ceremóniamester, mutasd a hangod!

A Mutasd a hangod! egy vadonatúj zenei gameshow a TV2-n, amiben én is szerepeltem, mint énekes. A műsorban viszont van egy kis csavar: ebben a gameshow-ban sosem tudhatod, hogy ki énekel a saját hangján és ki az, aki mindenkit megpróbál átverni. 

Te mit tippelsz, én melyik vagyok? Jó énekes, vagy sem?

I. forduló –  lip sync (playback) 

Először tátogva kellett előadni egy dalt, ami alapján a játékosoknak meg kellett tippelnie, hogy vajon a saját korábban felvett éneklésemre tátogok, vagy valaki más énekelte fel a dalom és ez az egész csak egy hatalmas átverés.

Ebben a videóban 1:26-tól kezdődik az én részem:

Korda György slágerére felrobbant a stúdió, Tóth Andi mégis közbeszólt

Szerinted jó énekes vagyok, vagy sem?

A látottak alapján kellett eldöntenie a játékosoknak, hogy jó énekes vagyok-e, vagy sem. A műsor célja, hogy minél hamarabb megtalálják azokat, akik nem tudnak énekelni és így minél több pénzt nyerjenek.

II. forduló – leleplező dal

Végül úgy döntöttek a játékosok, hogy nem hisznek nekem és kíváncsiak a leleplező dalomra, amit már a saját hangomon énekeltem.

Ilyen hangot még biztosan nem hallottunk tévében: Cooky dőlt a nevetéstől

Természetesen a hírességek sem tudták szó nélkül hagyni az előadásomat, ezek voltak a reakcióik, miután véget ért a dalom:

Állva őrjöngtek a sztárok, Stohl András kérdésére sokkoló választ kapott

Az egész forgatás egy életre szóló élmény volt, hihetetlenül profi a TV2 csapata, a legapróbb részletekre is odafigyeltek és rengeteg segítséget kaptam tőlük (pl.: hogyan mozogjak a színpadon), amiért nagyon hálás vagyok.

Olyan volt részt venni ebben a műsorban, mintha egy párhuzamos univerzumban lennék, ahol tényleg jó a hangom. Először nagyon nehéz volt énekelni mások előtt, de aztán sikerült átállítani az agyam és a forgatáson már egy igazi rocksztárnak éreztem magam a színpadon! Mindig is ki akartam próbálni ezt az érzést, de eddig erre nem volt lehetőségem, viszont ez a műsor olyan, mintha nekem találták volna ki. Imádtam!

Esküvői ceremóniamester

Ha tetszett a műsor és kíváncsi vagy rá, hogy milyen vagyok, amikor esküvőkön dolgozok ceremóniamesterként, akkor nézd meg azoknak a pároknak a visszajelzéseit, akikkel korábban dolgoztam együtt: https://ceremoniamesterpozsarbence.hu/referenciak/

Ráérsz a lagzinkon?

Ezt nagyon egyszerűen ki tudod deríteni, csak nézd meg, hogy szabad-e az esküvőtök dátuma a naptáramban: https://pozsarbence.hu/

Nektek is jövőre lesz az esküvőtök? Hogy haladtok a szervezéssel? Ha szeretnétek jobban megismerni engem, akkor küldjetek egy üzenetet és beszélgessünk a lagzitokról! https://ceremoniamesterpozsarbence.hu/kapcsolat/

Iratkozz fel hírlevélre!

Szeretnél az elsők között értesülni a legfrissebb esküvői hírekről? Töltsd ki az alábbi mezőket a hasznos információkért!

Pozsár Bence ceremóniamester
REFERENCIÁK

Nézd meg milyen volt Pozsár Bence ceremóniamester mások esküvőjén!

Pozsár Bence
ceremóniamester
elérhetőség

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és beszéljük át az esküvőtök részleteit!

2 + 7 =