Először baráti felkérésre álltam mikrofon mögé, mint ceremóniamester még 2017-ben.

Kezdetben azt sem tudtam, hogy mi ez az egész, csak olyan esküvőkön voltam korábban vendég, amiken vőfélyek irányították a násznépet. És hát a jól sikerült, bulizós lagzikban az események (és a koccintások) előrehaladtával bizony lanyhult a figyelmem, szóval nem sokat tudtam az esküvői programokról. Az egyetemi éveim alatt viszont számos rendezvényen voltam műsorvezető, amiken mindig nagyon élveztem, hogy én vagyok a hangulatfelelős, ezért megragadtam az alkalmat és belevágtam életem első esküvői műsorvezetésébe.
Borzasztóan izgultam, emlékszem, hogy előző este alig aludtam, de aztán az elejétől kezdve élveztem az egészet, azonnal éreztem, hogy ez az én hivatásom, jó érzékem van az esküvőzéshez.

Nem sokkal később elvégeztem egy ceremóniamester képzést Budapesten és belevágtam a bizniszbe. Csatlakoztam egy retorikai klubhoz is, ahol rengeteget gyakoroltam a nyilvános beszédet. Azóta is folyamatosan tanulok, fejlesztem magam ezen a területen, hogy egyre jobb legyek és minden alkalommal úgy érezzem magam az esküvő végén, hogy az év legjobb lagzijáról jövök haza.

Ceremóniamesternek lenni óriási felelősség és hatalmas megtiszteltetés is egyben.

Imádom ezt a hivatást, nincs számomra jobb érzés, mint amikor őszinte boldogságot látok a párok arcán, miután felkonferálom őket a vendégeik előtt, vagy amikor a násznép nevet egy poénomon. Szeretem, ha minden flottul megy, a programok gördülékenyen követik egymást, a szolgáltatók egymást segítve dolgoznak és a vendégek jól érzik magukat. Ezek mind-mind kellenek ahhoz, hogy az ifjú pár átadhassa magát a pillanat varázsának és tényleg úgy érezzék magukat, mintha ők lennének a saját lagzijuk sztárvendégei.

2021-ben nekem is volt szerencsém megélni ezt az érzést. Hiába voltam már annyi esküvőn ceremóniamesterként,

amikor én álltam a menyasszonyom mellett, és nekünk szólt az „Éljen az ifjú pár!”, akkor értettem meg igazán, hogy mitől lesz felejthetetlen a házasságkötés napja.

Amikor viszont nem esküvőkön dolgozom, akkor a Blue Mango Agency csapatát vezetem. Mi egy újgenerációs marketing ügynökség vagyunk azzal a céllal, hogy hatékonyabbá tegyük az ügyfeleink közösségi médiás kommunikációját.

A diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, az ott kapott tudás szilárd alapokat adott a karrierem felépítéséhez.

Bár elsőre nem egyértelmű, mégis nagyon sok közös van a két hivatásomban.

Mindkét helyen kommunikációval foglalkozom és embereket irányítok, kreatív megoldásokat találok ki a felmerülő problémákra.

Mindig is megvolt ez a kettősség az életemben, az egyetemi éveim alatt élsportoló voltam. Amikor nem az iskolapadban tanultam, akkor a versenypályán eveztem a csapattársaimmal. Volt, amikor az egyetemen merítettem erőt az evezéshez, máskor a hajóban töltődtem fel két vizsga között. Most is hasonló a helyzet, a marketinges hétköznapok és a lagzis hétvégék folyamatosan erősítik egymást. Nemegyszer volt már, hogy az irodában jutott eszembe egy új ötlet, amit beépítettem a következő lagzim programjába, máskor pedig egy esküvőn kristályosodott ki egy teljesen új marketing kampány a fejemben.

Szabadidőmben imádok a feleségemmel, Ottíliával kutyát sétáltatni, kirándulni, jókat enni.

Nemrég megszületett a kisfiunk Medárd, aki azóta bearanyozza a mindennapjainkat, megtanít minket arra, hogy mi is az, ami igazán fontos az életben.

Pozsár Bence ceremóniamester
VISSZAJELZÉSEK

“Laza, lehengerlő stílusú, de mégis határozott és rendkívül segítőkész ceremóniamester”

Pozsár Bence Ceremóniamester a tökéletes esküvőért
Pozsár Bence Ceremóniamester a tökéletes esküvőért
Pozsár Bence Ceremóniamester a tökéletes esküvőért

Minden lagziban ott rejtőzik a lehetőség egy felejthetetlen alkalom megteremtésére

Az esküvők kicsit olyanok, mint a szilveszteri bulik. Szinte kötelező jól éreznie magát az embernek, ami egyáltalán nem egyszerű egy ilyen fontos napon. Én viszont pont ezt szeretem benne, hogy minden lagziban ott rejtőzik a lehetőség egy felejthetetlen alkalom megteremtésére, ahol az ifjú pár minden percben azt érezheti, hogy ők a sztárvendégei a saját lagzijuknak. A vendégek önfeledten ünnepelnek és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenki jól érzi magát, évekig emlegeti azt a bizonyos tökéletesre sikerült esküvőt.

A munkám során mérnöki precizitással hangolom össze a szolgáltatók és a násznép ritmusát, végig kézben tartom az eseményeket, hogy kihozzam a maximumot ebből a megismételhetetlen napból.

Pozsár Bence ceremóniamester
REFERENCIÁK

Nézd meg milyen volt Pozsár Bence ceremóniamester mások esküvőjén!

Pozsár Bence
ceremóniamester
elérhetőség

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és beszéljük át az esküvőtök részleteit!

10 + 1 =