Pozsár Bence Ceremóniamester visszajelzések, referenciák 2023

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan érezték magukat azok a párok, akiknek 2023-ban én voltam a ceremóniamestere, akkor ez a blogbejegyzés neked szól!

Kriszti & Norbi

„Bencével ajánlás alapján találkoztunk, és már a szervezés során hatalmas segítség volt a megfelelő menetrend kialakításában, valamint az időközben felmerülő módosításokat is nagyon rugalmasan megoldotta!

A nagy napon mindent a kezében tartott, a programokat úgy igazította, hogy minden igényünknek eleget tegyen (volt bőven :D), figyelte a pillantásainkat, hogy mikor miben tud segíteni. Irányította a násznépet, amikor szükséges volt, és teret adott a bulinak, amikor az beindult!

Mindenkinek szívből ajáljuk Bencét, aki fiatalos, segítőkész és határozott Ceremóniamestert keres! Reméljük még találkozunk!”

Fotó: Sári Zsolt

Kitti & Laci

„Bence szónoki és szervező képességeit még az egyetemi éveim alatt volt szerencsém megismerni. Majd az esküvő szervezés forgatagában kaptunk hozzá egy ajánlást is. Beigazolódott, hogy az egyik legjobb döntés hoztuk az esküvőnkkel kapcsolatban, amikor őt választottuk.
A forgatókönyv közös elkészítése nagyon sokat segített, hogy jól átlássuk a teendőket és a nagy napon teljes nyugalomban tudjuk megélni a pillanatokat.
A szórakoztató, pörgős, egyedi játékokkal nagyon jó hangulatot teremtett a vendégeink körében, sokunknak tudott újdonságot mutatni, ami ma már nem könnyű feladat!
Bármiben számíthattunk rá, éreztük, hogy figyel ránk és segít ha kell.
Nagyon jó érzékkel szólalt fel és pörgette meg az eseményeket ha kellett!
Köszönjük a munkádat Bence! Igazán reméljük, hogy lesz alkalmunk a jövőben valahol vendégként is találkozni veled!”

Fotó: Tábi Kata

Noémi & Norbi

„Bencét a férjem nézte ki ceremóniamesternek az esküvőnkre, és azt kell mondjam, tökéletes választás volt. A ceremóniák előtt én eléggé izgultam, de olyan nyugalmat sugárzott nekünk, hogy tudtam, rendben lesz itt minden. A buliban a játékokkal annyira feldobta az estét, hogy a vendégeink folyamatosan jöttek oda hozzánk, hogy ugye lesz még valami játék?

A hangulat olyan szuper lett, hogy utána reggelig meg sem álltunk. Köszönünk mindent Bence!”

Fotó: Hunyicska Ákos

Anikó & András

„Bence pontosan azt a stílust képviseli, amit mi kerestünk egy ceremóniamesterben, így nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk őt!

A honlapját böngészve először az „esküvői műsorvezetés” kifejezés ragadt meg bennünk. Korábban nem feltétlenül így gondoltunk a ceremóniamesterekre, de nagyon megtetszett a Bence által megfogalmazott elképzelés, és úgy éreztük, hogy mi éppen ezt szeretnénk.

Modern, elegáns, humoros és rendkívül profi! Tökéletes egyensúlyban van nála az események vezetése és a visszafogottság. A stílusa nagyon megnyerte a vendégeinket is, már a lagzi alatt és azóta is sokan dicsérték, úgyhogy tényleg csak ajánlani tudjuk mindenkinek!”

Fotó: Déber Gábor

Anna & Roli

„Az eljegyzésünk után egyből tudtuk, hogy egy modernebb, bulisabb esküvőt szeretnénk, így egyértelmű volt, hogy ceremóniamestert választunk. Bencére a feleségén keresztül találtam rá.

Az elején egy kicsit tartottunk, hogy mégis milyen lesz, mivel előtte még nem voltunk ceremóniamesteres lagziban, de az eddig tapasztaltatok alapján tudtuk, hogy mit nem szeretnénk. Bence nagyon segítőkész volt és gyorsan reagált a különböző kérésekre és helyzetekre. Úgy gondoljuk sikerült közösen minden korosztályú vendégünk számára egy tökéletes esküvőt és lakodalmat megvalósítani.
Így két hónappal az esküvő után is nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, amit Bencének is köszönhetünk!”

Fotó: VTFS Productions

Móni & Sanyi

„Bencéhez ajánlás és kicsit a sors alpján találtunk és nekünk a legjobb választás volt ceremóniamesternek.

Tökéletesen vezette le a nagy napunkat, minden a megbeszélték szerint zajlott, fiatalos, lendületes és nagyon felkészült volt. Mindig megfelelően tudott minket és a násznépet is irányítani, úgy, hogy mégis mindig azt érezzük, hogy mi vagyunk a középpontban. Ami külön öröm volt számunkra, hogy az esküvő előtt már egy évvel leültünk (online!) beszélgetni, így pontosan tudtuk, hogy mikor és mire számítsunk, ez nagyban megkönnyítette az esküvőszervezést is.

Teljes szívvel tudjuk és fogjuk is ajánlani bárkinek!”

 Fotó: JB Weddings

Jenny & Martin

Precíz, korrekt, és pontos esküvőszervezést köszönhetünk Bencének.

Jól kezel váratlan, illetve túlzottan érvényesülni akaró vendégeket.
Nyugodt szívvel ajánljuk azoknak a pároknak, akik egy remek ceremóniamestert keresnek az esküvőjük lebonyolítására.”

Fotó: Walla Ádám

Julcsi & Zoli

„Bencével az első találkozástól kezdve jól együtt tudtunk dolgozni. Nagyon sokat segített a menetrend összeállításában és az ötletelésben, így egy igazán modern, fiatalos lagzit sikerül összehozunk – pont, amilyet szerettünk volna.

Ha bármi felmerült, bátran fordultunk hozzá tanácsért, segítségért.
Sajnos végül esett az eső a lagzi napján, így pár dolgon változtatni kellett, amitől kicsit el voltunk kenődve – egészen addig, míg Bence meg nem érkezett és fel nem dobta a hangulatot. Minden felmerülő dolgot humorral kezelt, ami jól oldotta a (néha feszült) hangulatot.

Onnantól kezdve minden nagyon flottul ment. A vendégek azóta is emlegetik a vicces és izgalmas játékokat, amiket ajánlott és le is vezényelt. Nagyon jól együtt tudott dolgozni a többi szolgáltatóval, pedig volt, akiket nem ismert korábban. A vendégek közül többen is azt hitték, évek óta együtt lagziznak. Csak ajánlani tudjuk.”

Fotó: Walla Ádám

Kincső & Kristóf

Az egyik legjobb döntésünk az esküvővel kapcsolatban, hogy Bencét választottuk ceremóniamesternek. Minden részletre figyel, precíz és nagyon megbízható. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen fantasztikus lagzink legyen.

Tökéletesen vezette az estét. Fokozta a hangulatot, tartotta a megbeszélt menetrendet, de nem ragaszkodott semmihez, ha végül épp máshogy alakult valami, és gondoskodott róla, hogy végig mi maradjunk a középpontban.

Fotó: Sada Domonkos

Anita & Ricsi

„Bencébe teljesen véletlen futottam bele az interneten mikor elkezdtük szervezni az esküvőnket. Tudtam, hogy a ceremóniamester az egyik lelke egy jó esküvőnek.

Már az első találkozásunkkor nagyon szimpatikus volt és megvolt a közös hang. Pontosan olyan fiatal és energikus volt mint mi és amilyennek az egész esküvőnket elképzeltem. És hát azt kell mondjam nem csalódtam, sőt az elképzeléseimet is túlszárnyalta.

Az elejétől kezdve ott volt mellettünk mindent kézben tartott és nagyszerűen kordinált mindent. Brutálisan jó hangulatot teremtett a játékokkal és a végén egy igazi nagy buli kerekedett, amilyet mindig is szerettem volna.

Azóta is azt mondják a vendégek, hogy voltak már egy pár lagziba de magasan a miénk volt a legjobb. Szóval egy szónak is száz a vége ha akartok egy igazán jó hangulatú és profin leszervezett esküvőt akkor Bence a ti emberetek.”

Fotó: Bellányi Tímea

Adri & Antonio

„Hosszu keresgeles utan ajanlas utjan jutottunk el Bencehez. Az egyik legjobb dontes volt, hogy ot valasztottuk! Mivel kulfoldon elunk, ezert csak online tudtunk „talalkozni”, de igy is minden tokeletesre sikerult.

Preciz, pontos, erdeklodo es ami a legfontosabb, hogy a mi kivansagainkat is figyelembe vette!

Tokeletesen beszel angolul, amiert kuldoldi vendegeink is halasak voltak, hogy minden egyes pillanatot at tudtak velunk elni es nem maradtak le semmirol.

Nem tudunk eleg koszonetet mondani, nelkule nem sikerult volna ezt vegigcsinalni!”

Fotó: Kovács Szabolcs

Iratkozz fel hírlevélre!

Szeretnél az elsők között értesülni a legfrissebb esküvői hírekről? Töltsd ki az alábbi mezőket a hasznos információkért!

Pozsár Bence ceremóniamester
REFERENCIÁK

Nézd meg milyen volt Pozsár Bence ceremóniamester mások esküvőjén!

Pozsár Bence
ceremóniamester
elérhetőség

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és beszéljük át az esküvőtök részleteit!

12 + 10 =